Dinosaur Island: Rawr ´n Write bude v češtině od Mindoku!

Dnešní slibované oznámení další úspěšné novinky z Essenu, kterou nám přinese vydavatelství Mindok, mě opět velmi potěšilo. Dinosaur Island Rawr ´n Write je roll-and-write verzí hry Dinosaur Island. A stejně jako je tomu například u mé oblíbené Fleet: the Dice Game je i tato zakreslovací varianta populárnější než její větší předchůdce.

Obsah krabice (Zdroj: BGG)

Hra Dinosaur Island Rawr ´n Write kombinuje několik zajímavých mechanik. Budete draftovat kostky, které potom použijete jako workery ve workerplacement fázi. Zároveň budete zakreslovat atrakce a dinosaury (reprezentované různými tetrisoidními tvary) do svého parku tak, aby se vám vše vešlo do vymezeného prostoru a navíc to bylo správně propojeno cestami k východům. Cílem je samozřejmě klasicky získat za vaši snahu celkem co nejvíce bodů.

Parádní kostky (Zdroj: BGG)
 

Pokud chcete o hře zjistit víc a nevadí vám angličtina, můžete se podívat na recenzi, kterou pro Dice Tower připravil Mike DiLisio.

Zakreslený park (Zdroj: BGG)

Zakreslovacích her, a zejména těch pro náročnější hráče, není nikdy dost, takže se velmi těším, až si budu moct Dinosaur Island: Rawr ´n Write zahrát.

Ukázka karet (Zdroj: BGG)

 Zdroj: Mindok, BGG

Komentáře